ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ.ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΛΕΠΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ Β΄

ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ Κ.ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
June 2, 2016
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY
July 7, 2016
ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ Κ.ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
June 2, 2016
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY
July 7, 2016

Σε μια σεμνή τελετή την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 07:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του θρόνου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η βράβευση του κ. Γαβριήλ Χαλεπλή, Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Β2Β Gaming Services, από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ Β΄, Προέδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη», για την αρωγή του στο έργο που επιτελεί το Ίδρυμά μας.
Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Χαλεπλή τονίζοντας ότι αυτό που μας κρατάει και μας δίνει ελπίδα είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Σκοπός της Εκκλησίας, ανέφερε ο Μακαριώτατος, είναι να διδάξει τον άνθρωπο να αγαπήσει το Θεό με όλη τη του τη δύναμη και το συνάνθρωπό του όπως τον εαυτό του. «Το νόημα της ζωής κρύβεται σε αυτές τις δυο εντολές».
Από το Διευθυντή του Ιδρύματος έγινε η ανάγνωση του πρακτικού της σχετικής αποφάσεως του Δ.Σ. του Ιδρύματος Κόκκορη και στη συνέχεια μερικές ένοικοι του Ιδρύματος βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Μακαριώτατο ο οποίος τις άκουσε με αγάπη.
Ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Μακαριώτατο για τη μέγιστη αυτή τιμή και προσέθεσε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να συνδράμει το Ίδρυμα Κόκκορη με όλες του τις δυνάμεις, καθώς το έργο που επιτελείται είναι σημαντικό.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Συμεών Βολιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Κόκκορη, εργαζόμενοι του Ιδρύματος και της εταιρείας Β2Β , λοιποί φίλοι και συνεργάτες.

Comments are closed.