ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ:”ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ Σ.Υ.Δ Μ. ΚΟΚΚΟΡΗ”

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ Κ.Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ
February 19, 2014
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
April 26, 2014
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ Κ.Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ
February 19, 2014
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
April 26, 2014

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στις 4 Φεβρουαρίου η ημερίδα ενημέρωσης του κοινού, χρηματοδοτούμενη από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ με θέμα, Ζώντας στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Μαρία Κόκκορη».
Η ημερίδα ξεκίνησε στις 08:30 και ολοκληρώθηκε μετά τις 16:00 όπου παρατέθηκε επίσημο γεύμα για όλους τους συνέδρους. Την ημερίδα χαιρέτησε ο εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης, ο Γενικός Δ/ντής της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ Κωνσταντίνος Κόκκορης και ο Δ/ντής των Σ.Υ.Δ. «Μαρία Κόκκορη» αρχιμ. Νικόδημος Φαρμάκης. Επίσης αναγνώσθηκαν χαιρετισμοί του Υφ. Εργασίας και Πρόνοιας κ. Βασιλείου Κεγκέρογλου και της Γ.Γ. του Υπ. Εργασίας και Πρόνοιας κας. Έφης Μπέκου.
Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον ομ. καθηγητή ψυχολογίας κ. Ιωάννη Παρασκευόπουλο με θέμα « Το προσωπικό των μονάδων κλειστής φροντίδας ως «ψυχοπαιδαγωγοί». Πρακτικές οδηγίες για την καθημερινή φροντίδα».
Η ημερίδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού παρακολούθησαν τα 15 «τραπέζια ζωής» μέχρι το τέλος πλέον των εκατόν εξήντα συνέδρων, συναφών επαγγελμάτων και ειδικοτήτων ακόμα και φοιτητών συναφών σπουδών.
Τα συμπεράσματα της ημερίδας, θα ανακοινωθούν προσεχώς στην ιστοσελίδα μας.
Με εκτίμηση,
Ο Δ/ντής των Σ.Υ.Δ.
Αρχιμ. Νικόδημος Φαρμάκης

Comments are closed.